Boris gelooft dat de ruimte rond mensen hun kan beïnvloeden en dat deze invloed positief alsook negatief kan zijn. Boris gelooft dan ook dat je mensen met ruimte kunt beïnvloeden en sturen. Sturen om een bepaalde richting op te lopen, maar ook sturen om bepaalde producten te kopen of om productiever te zijn.
+

A deadline is a deadline

Naast kostenbewaking bewaakt Boris ook alle deadlines. Dat zit namelijk in onze genen omdat we al jarenlang wereldwijd projecten verzorgen op evenementenvlak. Dan moet je heel goed vooruit denken. Wij maken voor alle projecten vooraf een realistische planning die we met de diverse partijen delen om zodoende de bottlenecks te herkennen en te vermijden.
+

A price is a price

We hebben sinds 1955 ervaring in het aanbieden van bouw-gerelateerde projecten en we kennen de valkuilen. We begroten een project zeer transparant en zullen onze ervaring aanwenden om onze opdrachtgevers niet voor verrassingen te laten staan.
 +

A pleasure to work with

Boris begeleidt de klant gedurende het project. Communicatie is daarbij key, zowel intern als extern! Uw projectmanager is uw single point of contact, uw vaste aanspreekpunt. Van daaruit wordt het project aangestuurd. Doel is ontzorgen, informeren en overzicht houden.

+

Een goed interieur is gratis

Nou ja, niet helemaal. Een goed interieur levert geld op. Boris is er van overtuigd dat een creatieve investering in de aanpassing van een bestaande ruimte nooit geld kost. Het is een investering, dat is zeker. Maar het is een investering die zich altijd meer dan terugverdient. Door slim te investeren kunt u daardoor altijd meer resultaat behalen. Wij denken altijd in oplossingen en kijken hoe een interieur een extra bijdrage kan leveren aan uw onderneming.

+

Doelstellingen realiseren met ruimte

Veel mensen lijken het lastig te vinden de mogelijkheden van spelen met ruimte te zien, of te geloven. Boris daarentegen ziet een wereld vol met kansen. In iedere ruimte, is er plaats voor verbetering. Verbeteringen welke u dichter brengen bij het realiseren van de doelstellingen van uw organisatie. Verbeteringen waarmee wij helpen de wereld een beetje prettiger te maken. Door ruimte in te zetten kunnen wij u helpen uw doelstellingen te bereiken.

+

Boris ziet een wereld vol mogelijkheden

Boris werkt van Maastricht tot Shanghai. Van 150 hotelkamers, een flagship store in Parijs of een kast om wijn in te presenteren, voor Boris is de omvang en locatie van een project niet belangrijk. Wij vinden het veel belangrijker samen te werken met partijen die kansen zien. Dus laat je niet afschrikken. Heb jij een bijzonder idee of ambitieuze doelstellingen? Ga dan ook eens met Boris aan de wandel.

+

Artisans

Ouderwets vakmanschap en moderne technieken. Boris combineert dit naadloos. Of u nu een interieur wil dat 200 jaar meegaat, of een flexibel framework dat u de mogelijkheid biedt om met de wereld mee te veranderen, Boris kan het beiden verzorgen. Het resultaat: een op de millimeters nauwkeurig gerealiseerd interieur door een team dat zijn ambacht nog echt verstaat.

"The best solutions come from insights into human behavior."