Een permanente zoektocht naar fascinerende wijnen, dat is waar Vojacek Wijnen voor staat. Yoeri Vojacek ziet zijn bedrijf als kwaliteitsimporteur in de niche, die vooral niet meegaat met de massa.

Vanuit een karakteristiek pand in Maastricht worden de betere horecagelegenheden bediend. Persoonlijk advies is daarbij van groot belang.

www.vojacek.nl
Boris bedenkt

Het probleem
De kans
De vraag

Centraal in het proeflokaal was behoefte aan een presentatiekast, waarbij wijnen goed gepresenteerd konden worden, maar ook een kast die de medewerkers ondersteunt bij het moeiteloos verzorgen van een tasting. Een meubel als Piece de Resistance als het ware.

Youri had hier al ideeën over, maar hij zocht een sparringspartner. Een partij die hem verder kon helpen met het idee dat hij in zijn hoofd had. Dat vond hij in Interiors by Boris.
Boris ontwerpt

Ontwerpcriteria

De ontwerp uitdaging was om een praktisch, kostenefficiënt meubelstuk te ontwerpen dat qua esthetiek naadloos bij de overige elementen in het interieur aansluit. Daarmee ging Boris aan de slag.
Boris werkt uit

Details Matter

In de schetsfase ontstaat de vorm, ontstaan ideeën over de afwerking. Gedurende het proces wordt het steeds concreter. Steeds meer details worden ingevuld. De exacte kleuren en afmetingen worden bepaald.
Boris realiseert

Technieken
& materialen

De kastenwand is opgebouwd van melamineplaat in een decor van licht eiken; elk bovenpaneel is voorzien van een ingewerkte LED spot. De kastdeurtjes hebben een greeploze push-to-open magneetsluiting. De afzonderlijke panelen zijn vervaardigd op een CNC-freesmachine en de zijdes zijn afgewerkt met robuuste ABS kantenband.

Het eindresultaat

Meer weten over onze andere projecten?

Klik dan hier.